Филип Аврамов проговори за новата партия. Целите на ПЪН

От 7034 цели, които сме си поставили, мога да ви изброя само седем, каза Фицата

Филип Аврамов проговори за новата партия. Целите на ПЪН | StandartNews.com

Източник: Нова тв

С много чувство за хумор любимият актьор Филип Аврамов обясни в интервю за Нова тв защо сменя театралната сцена с политическата и какви ще са целите на партията му ПЪН.

ВИЖ ОЩЕ: Любимци на народа правят партия! ПЪН атакува парламента на 20 октомври

„Правим го единствено заради държавната субсидия. По отношение на името „ПЪН” – то означава „Политическият ъгъл на народа” , защото от доста време сме натикани в ъгъла”, заяви актьорът.

„Това е просто друго амплоа. Родните политици доказаха, че са по-добри актьори от самите професионалисти. Време е това да се промени и аз да изляза на една малко по-различна сцена, тъй като години наред има натрупано напрежение”, посочи Аврамов.

Според него един от начините хората да чуят за какво става дума, е да кажеш нещата през хумора. „От 7034 цели, които сме си поставили, мога да ви изброя само седем сега", каза той.

Филип Аврамов отбеляза, че основаването на партията му ще се случи на 50-ия му рожден ден - 9 септември в "Кино Кабана" в столицата.

Най-накрая след толкова години канения в партии и движения, реших да се поставя надпартийно и да основа партия ПЪН, каза зваздата от „Домашен арест”

Установихме, че не е задължително да си образован или грамотен, за да влезнеш в българския парламент, пошегува се Фицата.

Влизането ми в политика е мотивирано от обстановката, в която се намираме. Малко хора знаят, че да кажеш  нещо сериозно през хумора, е начин да чуят хора наистина за какво става дума, каза още Аврамов.

Партията има седем цели. Корупцията трябва да бъде легализирана и узаконена. Второто нещо е, че личният просперитет е приоритет в полза на обществото. Третото и най-важното   е нашето въздигане и оставане. Четвъртото е изравняване на всички по височина, но не по-голяма от тази на председателя, каза шеговито актьорът.

Очаквам от българския народ да се събуди и да гласува. Нашата цел са всички тези, които не са гласували досега, каза още той.

"Не мога да привлека никой на моя страна. Вече имаме членове на партията всъщност. Имаме програма - при протести срещу нас, отменят действията на полицията и влиза армията, колкото и да е малка тя.

При митинг в наша подкрепа се отварят всички площади, включително и тези в ремонт. Останалите цели ще ги научите поетапно, когато влезете в моите профили в интернет пространството, защото нашата партия няма пари за реклама.

Нашата партия търси от българските граждани своите избиратели напълно безплатно", заяви актьорът. 

"Нашата партия засега има един председател, това съм аз и двама опоненти, нищо че сме от една партия - г-жа Бежанска и г-н Гундеров. Всеки един член е добре дошъл. Ако има отцепници между нас, може, но при следното условие - като се отцепят да дойдат с други членове на партии в целостта им", каза Фицата. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пловдивчанин
преди 1 месец

Филип Аврамов е ми е един от любимите актьори и го моля да си гледа професията. Защото в сегашншия парламент всички са актьори начело с Тошко Йоданов и Слави Трифонов (но те никога не са ми били любими) и не съм присъствал на нито едно тяхно професионално представление.

Откажи