ДПС със стратегия за 2-ри депутат във Враца

ДПС със стратегия за 2-ри депутат във Враца | StandartNews.com

С пълно единодушие ДПС преизбра областния лидер във Враца Борислав Банчев. В конференцията се включиха близо 200 делегати от десетте общини в региона. В града под Околчица пристигнаха и съпредседателят на партията Рушен Риза и народният представител от Врачанско Айхан Етем. Двамата поставиха висока оценка за свършеното от структурата в региона през последните 4 години. В партията чертаят планове за развитие на структурите в областта и още от сега умуват за стратегията им за следващи парламентарни избори.

"През последните години Северозападът беше бяло петно в картата на ДПС, но сега и трите области имат над 20 000 гласа. Сега имаме един народен представител от Враца, но с отбора, който е в областта, воден от Борислав Банчев, ще се борим и за втори депутат от този регион", каза Рушен Риза.

Народният представител от Врачанско Айхан Етем прогнозира, че ДПС ще е голямата изненада на следващите парламентарни избори в областта. Той бе категоричен, че структурата на партията е стабилна, а резултатите се повишават с всеки изминал избор.

"На национално ниво е ясно – лидерът на ДПС е един и това е Ахмед Доган. В последните дни се коментира дали той ще се върне начело или не. Това е излишно, защото той никога не ни е напускал. Той е почетен председател и единствен лидер на ДПС. Врачанската структура стои плътно зад лидера на партията", категоричен бе Айхан Етем.

Етем заяви, че във Врачанско не отчитат нито активност на бивши колеги, отцепили се от партията, нито на опоненти от други политически сили.

"Не ни притеснява нищо, можем да работим в различни ситуации и сме готови за предизвикателства", каза Етем.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай