ДПС-Пеевски първи пред ЦИК за изборите! Лъжата на деребеите

Доганистите разпространяват фалшиви съобщения

ДПС-Пеевски първи пред ЦИК за изборите! Лъжата на деребеите | StandartNews.com

Източник: 24 часа

ДПС с лидер Делян Пеевски е първата партия, която си запази ред пред Централната избирателна комисия за регистрация на предсрочните парламентарни избори на 27 октомври. Представители на Движението, начело с кмета на Белица Радослав Ревански, член на ЦОБ на ДПС, са пред трите входа на ЦИК още от петък. Това им гарантира, че първи ще се запишат за участие в надпреварата на 51-вия парламент.

ВИЖ ОЩЕ: Кметът на Белица: Има едно ДПС и това е ДПС, начело с Пеевски!

Регистрацията на партиите за вота започва утре, 2 септември, и ще продължи до 11 септември. По традиция партиите си запазват място в опашката за регистрация предварително.

ВИЖ ОЩЕ: Доган със забрана от Анкара. Големият му грях към българските турци

Докато хората на Пеевски стояха пред ЦИК, деребеите се бутаха пред Боянския сарай на Доган и когато днес свиха знамената, решиха да тръгнат към ЦИК. Там доганистите нагло се опитаха да се прередят.

Радослав Ревански съобщи, че представителите на ДПС-Пеевски са от 72 часа пред ЦИК. Ревански припомни, че  решенията на доганистите са нелегитимни и незаконни, както смяната на печата, така и всичко останало.

"Има едно ДПС и това е ДПС, начело с Пеевски", категоричен бе Ревански.

Въпреки това в типичния си стил за погазване на законите и устава на ДПС дребеите разпространиха прессъобщение, пълно с откровени лъжи. Според него „автентичните младежи” на ДПС първи си запазили ред пред ЦИК, което е фалшива новина. Поредните измами няма да осигурят предимство на доганистите за изборите, както те отчаяно се надяват, коментираха юристи. Според тях поведението на деребеите издава само и единствено паниката им за вота.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай