ДПС-Ново начало подаде документите си в ЦИК

Нашите избиратели, българският избирател е интелигентен, разумен, позитивен и не може да бъде объркан, заяви Искра Михайлова

ДПС-Ново начало подаде документите си в ЦИК | StandartNews.com

Коалиция „ДПС-Ново начало” подаде в ЦИК документите си за регистрация на парламентарните избори на 27 октомври. Коалицията е с лидер Деелян Пеевски.

ВИЖ ОЩЕ: Соломоновско решение! Регистрация в ЦИК без номера (ОБНОВЕНА)

Документите в ЦИК депозираха зам.-председателят на ДПС Искра Михайлова, кметът на Белица Радослав Ревански, член на ЦОБ на ДПС и народният представител от Движението Байрам Байрам.

В коалицията влизат още две партии – „Български гласъ” и „Новите лидери”.

Очакваме решението на ЦИК. Нашите избиратели, българският избирател е интелигентен, разумен, позитивен и не може да бъде объркан, заяви Искра Михайлова.

Два пъти повече депесари са подкрепили ДПС-Ново начало за сметка на деребеите от сараите, сочат подписките, депозирани в ЦИК за участие на парламентарните избори на 27 октомври, стана ясно от данните на Централната избирателна комисия.

„Движение за права и свободи – Ново начало“ представи списък със 7 222-ма подкрепили коалицията на Делян Пеевски. За хората на Ахмед Доган, които ще участват с „Демокрация, права и свободи“ доверие с подписи са дали  3 700 депесари.

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай