Дончева: Слави иска да ме отстрани от политиката

Разви конспиративна теория за спедправосъдието

Дончева: Слави иска да ме отстрани от политиката | StandartNews.com

Стават ясни и целите на Слави Трифонов - да бъда отстранена от политическия живот. Така зам.-председателят на НС Татяна Дончева, депутат от "Изправи се.БГ! Ние идваме", коментира острата оценка на лидера на "Има такъв народ" за опитите й да отцепва депутати от групата на ИТН.

Историята с Дончева за пореден път показва колко мръсна работа е политиката у нас. И за пореден път доказва, че тези, които от сутрин до вечер говорят в телевизионните студия за задкулисие, умело плуват в него, заяви в пост във Фейсбук Трифонов.

"Стават ясни и целите на Слави Трифонов - да бъда отстранена от политическия живот. Между другите политици и политически партии да бъдат създадени отношения на подозрителност и недоверие, които да не позволяват постигане на съгласие за каквото и да било.", отговори също в социалната мрежа Дончева. За нас е маловажно в полза на кого работи Слави Трифонов. Важна е истината, написа още Дончева. И също като Мая Манолова разви конспиративната теза, че самосезирането на прокуратурата по скандала било, за да се осуети закриването на спецправосъдието.

"Ангажирането на специализираната прокуратура с проверката най-вероятно ще осуети и този път закриването й. Но тя дава възможност да предоставят “доказателствата”, които твърдят, че имат.", написа още Дончева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай