Доган със забрана от Анкара. Големият му грях към българските турци

Илхан Андрай разкри истинската причина защо Сокола има забрана да влиза в Турция

Доган със забрана от Анкара. Големият му грях към българските турци | StandartNews.com

Ахмед Доган има забрана да влиза в Турция. Причината е, че е предател на турците в България и е създаден от КГБ. Разкритието направи в интервю за бТВ издателят на „24 Родопи” Илхан Андай.

Досега в публичното пространство у нас неофициално се говореше, че Доган е недолюбван от турския президент Реджеп Тайп Ердоган, защото е предпазвал България от турско влияние.

Днес обаче за първи път стана ясно, че причината е друга – предателство на интересите на българските турци в полза на Кремъл. Източниците на Андай са повече от сериозни.

 „Ахмед Доган и аз сме в черен списък на Турция. При разпитите ми от службите в Турция, в това число и от екип МИТ (турското разузнаване), ми бе обяснено, че на на Доган му е забранено да влиза в Турция, защото е предател на турците в България и е създаден от КГБ, а аз съм го защитавал и затова съм санкциониран“, обясни Андай.

Отмъщението на деребеите, чиито золуми всеки ден разкрива Илхан Андай, не закъсня. Ударна група на доганистите пресрещна журналиста на излизане от телевизията.

Тя прояви агресия спрямо Андай. Той се е обърнал към общопрактикуващ лекар и към кардиолог, а така също и за съдействие от полицията.

„Става въпрос за вербална агресия, откровени заплахи и клевети. Беше провокация. Бяха 5-6 познати физиономии от протестите пред т. нар. „Боянски сарай“ и щурма на партийната централа на ДПС. Има запис на цялата агресия, продължила около 7-8 минути“, заяви Илхан Андай.

Пред хората на Аталай и Чакъров Андай хвърли светлина и върху действията на Доган по време на т.нар. „възродителен процес”.

„Моят баща беше репресиран по време на „възродителния процес“ заради такива доносници и агенти на Държавна сигурност като Ахмед Доган“, каза журналистът на младежите, изпратени от отцепниците.

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
10 Коментара
БайДрън
преди 1 седмица

Я гледай, след 40години Турция открила предателите!? След като вече не им трябват...!

Откажи
Стенли
преди 1 седмица

Вече да не знае човек на какво да вярва

Откажи
Гюрич
преди 1 седмица

На КГБ естествено

Откажи
Иванов
преди 1 седмица

По скоро е агент на бсп-бкп и със любезната благословия на сащ и други проксита в България,това е истината а Турция все още разчита на тази партия ДПС да прокарва интересите си,в българия

Откажи
Иван
преди 1 седмица

Глупости ! Разни клакьори на Делянчо мамин се опитват да манипулират хората. Това "разкритие" за Доган от американското посолство ли му го разказаха на Пеевски, тогава излиза че той "Делян" е агент на САЩ . Кой остави хиляди турци без поминък с унищожаването на Булгартабак? А КТБ...и някой други.

Откажи
Нейзвестен
преди 1 седмица

Нали Турция и Русия се обичат какви са тия лъжи

Откажи
Озкан
преди 1 седмица

Илхан Андай и семейството му са репресирани от ДС ,а тези които искат да се разправят с Андай са са синове на стари комунистически ДС агенти .

Откажи
Юмер
преди 1 седмица

Г-н Андай, за Доган знаем, че има забрана за влизане в Турция, а за Пеевски защо има забрана за влизане в Турция, САЩ и Великобритания може ли да обясните?

Откажи
Д.ИВАНОВА
преди 1 седмица

ЕТНИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ДПС НЯМА МЯСТО В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ,ДОГАН И ПЕЕВСКИ-СЪЩО !

Откажи