Доган изостави дерибеите си и се скри

Повечето момчилградчани бяха крайно възмутени от речта на кандидат-депутатката

Доган изостави дерибеите си и се скри | StandartNews.com

Пореден провал за Ахмед Доган, който изостави дерибеите си в Кърджалийско.

Заключителният митинг на коалицията, който тази вечер се проведе в Момчилград, Кърджалийско претърпя тотално фиаско. Водачът на листата за района – Ахмед Доган, отново се уплаши и не се появи пред хората. Такава беше реакцията му и на 28 септември, когато в Кърджали, сочен като бастион на Доган, почетният председател отново отсъстваше,  пише faktor.bg.

В Момчилград тази вечер Джевдет Чакъров се опита да компенсира отсъствието на боса, заявявайки от трибуната: 

„Имате подкрепата и сърдечните поздрави на д-р Ахмед Доган!“

Обичайните одобрителни възгласи този път липсваха, като приветствието му остана глухо и потъна в тишината. 

Вместо очакваните хиляди симпатизанти от цялата област, се събра малка група, която мълчаливо слушаше ораторите от трибуната – без ентусиазъм и с пълна апатия. На призивите – „ДПС, ДПС!“, се чуваха възгласите само на хората от официалната трибуна. А електоратът посрещна с мълчание призивите им за победа на предстоящите избори на 27 октомври.

Събитието се проведе на стадиона в Момчилград, но голяма част от хората в района стояха извън оградите докато траеше заключителния митинг на АПС. 

Малко след като свършиха официалните речи, стадионът се напълни с народ, който се оказа, че бе дошъл да чуе не политиците, които го лъжат години наред, а концерта на специално пристигналата от Турция звезда Мурат Боз. 

Повечето момчилградчани бяха крайно възмутени от речта на кандидат-депутатката Елван Атила, която използва груб диалект по време на  речта си пред хората. 

Показателен е фактът, че заключителното събитие на АПС се проведе не в бастиона на Сокола -  областния център Кърджали, а в Момчилград. Това издава несигурност и съмнения, че ще получат висока подкрепа и народната любов.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай