Доган изчезна от Росенец. Първи версии къде отива

Чака ли го Сали Табаков?

Доган изчезна от Росенец. Първи версии къде отива | StandartNews.com

Ахмед Доган изчезна. Летните сараи в Росенец за празни. Това установи екип на бТВ, който се включи в централната емисия на телевизията от резиденцията край бургаския плаж. Репортерът и операторът на бТВ са получили специално разрешение за влизане от собственика на имота Данаил Папазов.

От разпространените кадри, че вижда, че Доган го няма в имота.

Малко по-късно излязоха и първите версии как е напуснал и къде отива дерибей номер 1.

Напусна го на задната седалка на една от колите ни, когато заедно от територията на комплекса тръгвахме всички, разкри пред 24rodopi.com активист, който е протестирал в Росенец в подкрепа на почетния председател Ахмед Доган.

Други източник пък подхвърлил, че се наложило Доган дори да ползва багажник, за да не го заснемат от екипа на бТВ.

Първоначално се заговори, че Доган ще ползва стая в хотел на хасковлии в Слънчев бряг, но после се пусна версията, че почетният председател е предпочел поканата на приятеля си Сали Табаков от Варна, твърди 24 Родопи.

Дедислава Ризова разказа, че екипът на бТВ е влязъл след като всички привърженици на Доган са напуснаха периметъра на резиденцията. В двора нямало признаци за нечие присъствие. Виждали се само пепелници и бутилки вода.

Накрая се появил човек, може би иконом, който изгонил тв екипа.

Токът и интернетът в сарая на Ахмед Доган са били спрени.

Според депутата Савим Али интернетът е бил спрян за около три часа, което е изключило достъпа до охранителните камери. Малко по-късно е спрян и токът.

Сараят мече изглежда празен откъм дерибеи.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай