Дилов: ГЕРБ е народна партия

Има няколко знакови неща, които се случиха

Дилов: ГЕРБ  е народна партия | StandartNews.com

Има няколко знакови неща, които се случиха. Човек си задава въпроса как смяната на шефа на митниците ще допринесе за по-честни избори. Могат да се кажат много сурови неща за назначенията. Тези неща правят впечатление. Това заяви Любен Дилов - син в студиото на „Панорама“ по БНТ.

Имаме здравна, икономическа, а сега ето ви и политическа криза. След като не се справяте, махайте се. Но да видим кой друг ще дойде. Най-просто е да се нахвърляш на този, който е управлявал досега“.

„Ние хвърляме съчки в огъня, но не помагаме по никакъв начин на хората, които имат ясни притеснения за кредитите си, за пенсиите си“, допълни Дилов.

По темата за рокадите в ГЕРБ коментира: „ГЕРБ извадиха силните си кметове от ръководството, което е добро, защото при липса на стабилна централна власт, тежестта ще падне на кметовете. Хората ще се обърнат към тях“. По думите му ГЕРБ е класическа народна партия.

Той припомни, че „Гергьовден“ се е явявало на избори заедно с ГЕРБ и със СДС в миналото. „Със Слави имахме негласно споразумение за известно време, което спазихме – аз – да не се занимавам с шоу, а той – с политика“, завърши Дилов,

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай