Дикме разби Доган! Атакува и лъжите за вота

Бивш земеделски министър го обяви категорично

Дикме разби Доган! Атакува и лъжите за вота | StandartNews.com

Тежка критика към Ахмед Доган и социологически манипулации преди изборите. 

Бивш земеделски министър обяви, че има само едно ДПС, и това е  ДПС на Делян Пеевски.

Мехмед Дикме направи това, доката коментираше резултатите от социологически проучвания, според които „Алианц за права и свободи“ на Доган има преднина пред „ДПС – Ново начало“ на Пеевски за изборите.

Тези резултати са направени в самото начало преди предизборната кампания и не са толкова достоверни. Преди дни бях в Кърджалийско и ще ви кажа, че там нещата са 2 към 1 за Пеевски.

Кметът на Черноочене, кметът на Джебел, които са едни успешни кметове, стоят зад това, което  признава Централната избирателна комисия. Всичко останало са спекулации, заяви в „Лице в лице“ Дикме.

ЦИК и съдът признават едно ДПС – това на Делян Пеевски. Така че има едно ДПС. Затова е време Доган да спре да казва „Моето ДПС“. Когато ние правихме структурите на ДПС, Доган си пиеше уискито в София. Сега основните хора, които изграждаха тази партия, ги няма в паритията и дойдоха едни клиентилисти, добави по бТВ той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай
2 Коментара
123
преди 4 часа

Колко ти плати шопара да пишеш това, иначе лижеше гъ.за на Доган, когато те направи министър некадърен, жалко създание.....

Откажи
Isabella Ethan
преди 42 минути

Казвам се Моналиса Ландек. От изобилие от радост, сърцето ми говори високо за Д-Р АПАТА. Той дойде да ме спаси, когато животът ми беше съсипан в продължение на месеци. Любовникът ми ме изостави заради друга дама и дори не знаех, че той контролира ума и хипнотизира. Направих всичко възможно, за да го върна, но без резултат. Той отиде извън града с дамата и никога повече не го чух или видях. Търсех помощ в интернет, когато прочетох как Д-Р АПАТА помогна на други жени, които имаха същите проблеми. Свързах се с него и той ми каза всичко, което трябва да се направи, което и направих. Точно както той обеща, любовта и щастието, които споделях с моя партньор, бяха възстановени и той беше изчистен от тъмния чар, който бяха наложили върху него, и се върна при мен след 48 часа. Д-Р АПАТА искрено помага на хората и може да ви помогне, ако решите да се свържете с него днес. Неговият имейл за контакт: [email protected] Можете също да се свържете с него чрез, Viber и WhatsApp на +447307347648.

Откажи