Дерибеите си изпуснаха нервите. Нови лъжи

Дерибеите си изпуснаха нервите. Нови лъжи | StandartNews.com

Дерибей свян няма. Или ще е костинбродска афера, или ще е опашата лъжа.

Най-новото социологическо проучване - на "Галъп", което разкри, че ДПС-Ново начало вече задминава земеделската групичка на Доган, извади от релси дерибеите. В отчаянието си, те решиха да атакуват Делян Пеевски по най-безочливия, но затова пък изключително глупав начин - като пуснат на редакционните пощи на медиите негово фалшиво изявление. 

Разбира се, измамата бе разкрита за минути. Тя е част от серията лъжи на дерибеите като тази, че Пеевски е в Доха. Е, както се видя днес, българската Доха е Якоруда, където новото начало е положено, градът се ремонтира из основи, а хората се тълпяха, за да се поздравят Пеевски. 

"Кмете, къде сме сега – в Якоруда или в Доха, каза в града Делян Пеевски. И заяви: „Сега ще разочароваме тези журналисти – честни, почтени, красиви, които толкова много ни търсят“.

Аз съм при хората, приятели мои, където винаги ще бъда. А дерибеите ще страдат, заяви Пеевски. Тепърва ще дойде новото начало на ДПС във всички дерибейски общини, както новото начало дойде в Якоруда, категоричен бе Делян Пеевски.

Проверка на мейла, от който е изпратено фалшивото изявление на Пеевски, показва странен адрес: [email protected].

Имейлът е изпратен от IP адрес 74.208.4.200 - един от многото мейл сървъри, които се грижат за услугата на mail.com - германска имейл услуга. Достъп до информацията, който е конкретният ползвател на тази кутия може да бъде получен само с европейска заповед за разследване до Германия. Тази имейл услуга често се ползва за измами, става ясно от публикации в интернет.

Целта на заговорниците е ясна - Гугъл да индексира ключови, а сред дова дерибеите и новите им ортаци около "Промяната" и Иво Прокопиев да имат тема за коментари - типичен прийом на бившите ченгета от Държавна сигурност, към които се числи и самият Доган – агент „Сава“. Но номерът не мина. 

Часът на истината идва на изборите в неделя. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай