Деребеите саботират, ЦИК забавят регистрацията (ОБНОВЕНА)

Още снощи ДПС-Ново начало се записа първа за вота

Деребеите саботират, ЦИК забавят регистрацията (ОБНОВЕНА) | StandartNews.com

Деребеите на Доган саботират работата на ЦИК. С панаирите, които изключените от ДПС правят пред комисията, опитвайки се да прередят всички и да се запишат първи за изборите, отложиха с няколко часа цялата регистрация за вота на 27 октомври. Те пречат на комисията да се произнесе по закон, че ДПС-Ново начало е първата партия, заявила участие.

ВИЖ ОЩЕ: Делян Пеевски с голяма новина! "ДПС- Ново начало" вече е факт

ЦИК взе извънредно решение заради безпрецедентната ситуация с ДПС пред сградата на Народното събрание. Централната избирателна комисия ще се събере на спешно заседание в 10:30.

ВИЖ ОЩЕ: Жандармерия пред входа на ЦИК. Деребеите правят панаири

ВИЖ ОЩЕ: Жега в ЦИК. ДПС-Ново начало първи за изборите

На него трябва да бъде взето решение какво ще се случи с регистрациите на ДПС-Ново начало и ДПС на Доган.

ВИЖ ОЩЕ: Илхан Андай разкри заговора между Доган и Радев за властта

В крайна сметка още снощи Делян Пеевски изпревари всички и регистрира новата си партия в ЦИК.

ВИЖ ОЩЕ: Валерия Велева разкри подлата схема на деребеите и къртицата на Доган в ЦИК

Припомняме, че в 9:30 часа трябваше да стартира регистрацията на партии и коалиции за участие в предсрочните парламентарни избори на 27 октомври. Скандалът е грандиозен, тъй като ръководството на ЦИК го няма. Председателят Камелия Нейкова и говорителят Росица Матева са в командировка в Азербайджан. Явно предусещайки напрежението двете дами са предпочели да не са в България. Командировката им не бе официално съобщена.

ВИЖ ОЩЕ: Валерия Велева разкри подлата схема на деребеите и къртицата на Доган в ЦИК

От ЦИК обявиха, че приемът на документи ще продължи до 11 септември.

Още снощи деребеите на Ахмед Доган се опитаха да направят най-голямата фалшификация за изборите.

В нарушение на законите в страната къртицата на Сокола в ЦИК Савинч Солакова, секретар на комисията, пусна през задния вход доганистите, които в желанието си да прередят ДПС-Ново начало окупираха масата за регистрация на документи.

Вчера се появи скандална снимка, която разкри тайна среща между секретаря на ЦИК Севинч Солакова (която е и член и на ЦОБ на ДПС) и двама от видните представители на дерибеите – Джейхан Ибрямов и Валентин Тончев.

По-рано на масата в ЦИК седнаха и зам.-председателят на ДПС Станислав Анастасов, представител на ДПС-Ново начало, за да отстоят правото на партията, че е първа по ред за записване.

Още от петък представители на ДПС-Ново начало, начело с Радослав Ревански кмет на Белица и член на ЦОБ на ДПС, си запазиха ред пред всички входове на ЦИК. 

Тази сутрин пред ЦИК имаше и жандармерия.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай