Депутати останаха на тъмно и пропяха

Краят на заседанието беше посрещнат с аплодисменти

Депутати останаха на тъмно и пропяха | StandartNews.com

Заседанието на парламента беше прекратено заради липса на кворум.

След свикания председателски съвет Росица Кирова, председателстваща заседанието, направи проверка на кворума. При нея се регистрираха деветима народни представители, след което Кирова обяви, че закрива заседанието и удари парламентарния звънец. През цялото време микрофонът на трибуната не работеше, пише БТА. 

Луд екшън в Народното събрание. Депутати блокираха заседание

Краят на заседанието беше посрещнат с аплодисменти от народните представители, които все още бяха блокирали парламентарната трибуна, и от миньорите, които следяха пленарното заседание.  

След края на заседанието осветлението в пленарната зала беше изгасено. Вътре останаха депутати, които светят с фенерчета от телефоните си и пеят националния химн на Република България. 

Това бе последният работен ден на депутатите преди началото на предизборната кампания, която стартира на 27 септември в полунощ. 

Причината, поради която депутатите от "Възраждане", БСП и ИТН окупираха парламентарната трибуна, бяха двете проекторешения, свързани с енергетиката - одобрение на предложената от Министерски съвет актуализирана Пътна карта за климатична неутралност на Република България, както и проекта за предоговаряне на Плана за възстановяване и устойчивост в частта REPowerEU. 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Isabella Ethan
преди 58 минути

Казвам се Моналиса Ландек. От изобилие от радост, сърцето ми говори високо за Д-Р АПАТА. Той дойде да ме спаси, когато животът ми беше съсипан в продължение на месеци. Любовникът ми ме изостави заради друга дама и дори не знаех, че той контролира ума и хипнотизира. Направих всичко възможно, за да го върна, но без резултат. Той отиде извън града с дамата и никога повече не го чух или видях. Търсех помощ в интернет, когато прочетох как Д-Р АПАТА помогна на други жени, които имаха същите проблеми. Свързах се с него и той ми каза всичко, което трябва да се направи, което и направих. Точно както той обеща, любовта и щастието, които споделях с моя партньор, бяха възстановени и той беше изчистен от тъмния чар, който бяха наложили върху него, и се върна при мен след 48 часа. Д-Р АПАТА искрено помага на хората и може да ви помогне, ако решите да се свържете с него днес. Неговият имейл за контакт: [email protected] Можете също да се свържете с него чрез, Viber и WhatsApp на +447307347648.

Откажи