ДБ с ключова новина за Петков и Василев. Какво се случва?

Христо Иванов коментира техния политически проект

ДБ с ключова новина за Петков и Василев. Какво се случва? | StandartNews.com

Кирил Петков и Асен Василев казаха ясно, че ще свършат с ролята си на министри и тогава ще обявят политическите си намерения. Това каза съпредседателят на ДБ Христо Иванов пред Георги Любенов в „Денят започна“ по БНТ.

„Ние нямаме никакви причини нито да се страхуваме, нито да подхождаме критично. Кирил, Асен и техният екип са хора, които са наши съмишленици, ние работим с тях в една посока, подкрепяме ги и в интерес на истината, очакваме само надграждане.

В момента, в който стане ясно, че те излизат на политическия терен, ние ще започнем и този разговор с тях, затова да намерим онази формула, която да намери максимално консолидиране, надграждане и с амбицията за това да трансформираме България на базата на едно сигурно мнозинство“, обясни Христо Иванов.

„Тези хора показаха за това кратко време, в което са служебни министри, че имат собствен почерк и поведение, ние сме единомишленици. Това са образовани, възпитани хора, вчера си говорихме в парламента с финансовия министър – гледаме в една посока“, обясни ген. Атанасов,

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай