Червен часовник брои дните на ГЕРБ

Червен часовник брои дните на ГЕРБ | StandartNews.com

София. Червен часовник ще брои дните на ГЕРБ. Това стана ясно на пресконференция на социалистите днес.

Идеята е, червеният часовник, който ще бъде поставен на централата на партията на "Позитано" 20 да отброява дните до края на управлението на партия ГЕРБ.

Според социалистите през юли, когато се очаква да бъдат и изборите в страната за следващия парламент, герберите вехнели, а розите цъфтели.

Младежкото обединение на БСП започва инициативата „Обратно броене”, заяви Явор Гечев, председател на младежкото обединение на БСП.


Има-няма 300 дни до падането на ГЕРБ от власт. Има-няма 300 дни, докато българите си върнат държавата. Във връзка с това младежкото БСП ще постави един огромен винил на входа на „Позитано”, в който ще се отброява всеки ден до следващите избори и до падането на ГЕРБ от власт, каза Гечев.


Герберите вехнат, видно е от последните социологически проучвания и като експерт в областта да ви обясня, че розите цъфтят през юли. 300 дни – да си знаят българските граждани, че 300 дни имат да търпят още всички глупости, които прави това правителство. Това е решенето на всички проблеми, тъй че, българи, 300 дни останаха, каза Гечев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай