Бойко качва Юнкер в метрото

Бойко качва Юнкер в метрото | StandartNews.com

ГЕРБ събира хората си в "Арена Армеец", лидерът с реч

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще покаже на кандидата за президент на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер метрото в София, научи "Стандарт". Юнкер, който е номинацията на ЕНП за поста на Жозе Барозу, пристига у нас за официалното откриване на кампанията на ГЕРБ в зала "Арена Армеец" тази неделя.

Пред множеството от 10 000 ГЕРБери да аплодират евролистата партията, Борисов ще разведе Юнкер в столичното метро. Двамата ще разгледат метростанция "Европейски съюз". Запознати припомниха, че през 2012 година у нас пристигна лично шефът на ЕК Жозе Барозу за тържествената церемония за откриването на новия лъч на метрото. А тогава като премиер лично Борисов стана гид на официалната делегация. Докато Юнкер разглежда метростанцията, в "Арена Армеец" ще започне спектакълът на ансамбъл "Българе". В музикалната част на откриването на кампанията са включени и изпълнения на джаз формацията "Брас Вилидж". В залата ГЕРБерите ще разположат и изложба на успехите на правителството на Борисов. Фотоси с откриване на отсечки от магистрали, както и на самата "Арена Армеец" са в експозицията.

Председателят на предизборния щаб Цветан Цветанов ще започне обявяването на евролистата в обратен ред от 17-ия - Пламен Борисов, който е зам.-председател на Общинския съвет в Перник. Веднага след като и водачът на листата Томислав Дончев излезе на сцената, ще следва негова реч. Юнкер също ще се изправи пред множеството в "Красавицата на София", както е известна "Арена Армеец". Последен ще говори пред своите лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай