Борисов: Това, което виждам на улицата, е като в Египет

Актуализацията на бюджета е абсолютно ненужна, каза експремиерът

Борисов: Това, което виждам на улицата, е като в Египет | StandartNews.com

София. "Това, което виждам на улицата, мога да го сравня само с Египет – полиция, протестиращи", каза пред журналисти в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той обясни, че е видял по целия „Стамболийски" "рейсовете, организирани от ДПС, докарани за протест пред президентството". "ГЕРБ не знам какво е организирал, със сигурност – нищо", категоричен е лидерът.

"Но това, което правят в момента ДПС е много опасна игра. Учудвам се на г-н Местан, който е много умерен човек, че по този начин е решил да помага на БСП. Това правителство рано или късно ще падне и то с гръм и трясък", заяви Борисов.

"Актуализацията на бюджета е абсолютно ненужна. Приходните агенции в момента събират повече приходи от планираното", посочи Борисов. „Целта е още веднъж хората да разберат, че не е нужна тази актуализация, че приходните агенции в момента събират повече приходи от планираното. Абсолютно е ненужна актуализацията. Вместо да се стегнат и да събират приходи, и да работят, те тръгнаха по най-лесния начин – с кредити, които да похарчат, а лихвите по кредитите и това, което след това ще се връща, главници, ги оставят на младите хора", аргументира се експремиерът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай