Борисов влиза в президентската битка

Борисов предупреди Слави Трифонов, че му готвят капан. Пожела му здраве.

Борисов влиза в президентската битка | StandartNews.com

Бойко Борисов е готов да влезе в президентската битка срещу Румен Радев.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов се отметна! Няма да играе за президент

„Естествено, че ще вляза в президентската битка, ако има служебен кабинет“, категорично заяви лидерът на ГЕРБ на излизане от болницата, където бе опериран от скъсан менискус.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов: Слави е твърд човек и много го харесвам

Борисов предупреди Слави Трифонов, че му готвят капан: „На Слави му се плаша аз, защото ако не ти поставят никакви условия за подкрепа на кабинета това значи, че ти готвят капан. Пожелавам здраве на депутата Слави Трифонов“, заяви премиерът в оставка.

„Аз съм им сърбал попарата на Христо Иванов. Да съм бил умен – да съм ги записал. Но не съм бил умен – бил съм коректен. Сърбал съм попарата на Христо Иванов, когато сменихме шефа на Софийския затвор, шефа на ВКС, бях добър. Като се заяви, че иска да е главен прокурор, тогава станахме лоши“, заяви Борисов.

„Уважавам много Иван Костов, защото е твърд човек. Партията на Иван Костов днес подкрепят тази партия на Слави Трифонов, а не най-голямата европейска призната партия от всички. До вчера те бяха чалгари за тях, изведнъж отиваме безусловно, да са те, да не са ГЕРБ. Странно ми е как Демократична България, уж дясна партия, са на практика най-левите в момента, изведнъж започна да харесва и е готова без никакви претенции за нищо да подкрепи Слави Трифонов“, коментира Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай