Борисов към Фандъкова: Ти си работи, те да гледат

Сега хейтърите ще кажат, че имам конфликт на интереси, каза премиерът в НСА

Борисов към Фандъкова: Ти си работи, те да гледат | StandartNews.com

Хейтърите утре могат да кажат, че имам конфликт на интереси. Тук в тая сграда съм защитавал докторат, каза премиерът Бойко Борисов по време на откриването на модернизираната учебна база на НСА на ул. "Гургулят" 1.
 
 Само по регионалното министерство над 1 милиард се дават за образователна инфраструктура. Отделно за МОН, коментира министър-председателят.
 
Искам да поздравя и студентите и преподавателите, добави той. 

Премиерът Бойко Борисов е на откриването на модернизираната учебна база на Национална спортна академия "Васил Левски" на ул. "Гургулят" 1.

"Над милиард лева се дават за учебни сгради. Хейтърите утре могат да кажат, че има конфликт на интереси, защото в тази сграда съм защитавал доктурантура. Не само, че я спасихме от кражба тази сграда, а те ми говорят за корупция и глупости. Не само, че не откраднахме, а ги дадохме на Академията, да си управлява", заяви той.

"Да сме живи и здрави. Господ да е с нас. И само работа - показваш и оставяш да коментират. Но им остави снимките, да видят какво беше. Защото много бързо забравят какво беше преди 10 години, но да не богохулстваме", коментира още Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай