Борисов видя заговор, обиди Тошко Йорданов

Радев раздели държавата политически, каза лидерът на ГЕРБ

Борисов видя заговор, обиди Тошко Йорданов | StandartNews.com

След като президентът Румен Радев показа слабите си нерви по време на консултации за кабинет, и Борисов се изнерви. По време на визита в Разград той видя пореден заговор срещу себе си и ГЕРБ и предприе атака към всички - от президента, през ДПС, до Тошко Йорданов.

ВИЖ ОЩЕ: 3 причини за слабите нерви на президента

"Радев раздели държавата политически и то толкова тежко, че изпадаме в абсурдна ситуация.", каза Борисов на среща със симпатизанти в Разград, която бе предавана на живот в неговия профил във Фейсбук.

ВИЖ ОЩЕ: Радев рани сърцето на българските турци

"Родина е това, което ти е в сърцето. И да умираш, ако трябва. Аз съм се клел в знамето и знам, че има хиляди мюсюлмани, които могат да кажат същото. В този фантастичен край живеят и християни, и мюсюлмани", коментира лидерът на ГЕРБ обидния въпрос на Румен Радев към лидера на ДПС Мустафа Карадайъ. И светкавично се опита да натрупа рейтинг с анти-ДПС риторика. Обяви, че конфликтът между ДПС и Радев бил "игра" и "имитация", защото Движението поело ръководството на две важни парламентарни комисии - икономическата и регионалната.

След което Борисов мина в атака срещу председателя на ПГ на "Има такъв народ". "Разбирам, че Тошко бил казал, че не му пука какво казва ГЕРБ, защото ГЕРБ не трябва да е в парламента. Чакай малко. Ти Хитлер ли стана, бе? Кой си ти, че да определяш кой да е в парламента? Ето ги тези хора, дай да ги изстържем, за да си доволен", заяви Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай