Борисов с лоша прогноза за вота през юли

Усещам, че той ще е манипулиран

Борисов с лоша прогноза за вота през юли | StandartNews.com

"Аз съм много притеснен за машините и машинното гласуване. Усещам, че това ще бъде първият манипулиран вот в България", заяви бившият премиер Бойко Борисов в разговор с младежи от ГЕРБ, излъчен на неговата фейсбук страница.

"Почти месец остава до изборите, а какафонията в служебния предизборен щаб на Румен Радев е пълна. Демонстрациите на ЦИК показаха, че в много секции ще трябват поне 2 машини. Колко общо ще са нужни? Има ли забавяне в обществената поръчка.

 Ще стигне ли времето? Кой гарантира за сигурността на софтуера? Наистина ли няма да се броят контролните разписки? Кой пази в момента машините? Радиомълчанието по тези въпроси ме кара да смятам, че се готви нова грандиозна подмяна... Какафонията става огромна, а единственото, за което те говорят, е за подслушване", каза Бойко Борисов.

"Аз вече нямам доверие на това правителство и съм убеден, че няма да проведат честни избори", коментира Бойко Борисов по време на разговорите с младежи от ГЕРБ. Той нареди намладите ай ти специалисти в ГЕРБ "да следят откъде ще дойдат манипулациите".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай