Борисов: Предупредих Трифонов за реформаторите

Цялата им борба е за министерски постове, пари и власт, каза лидерът на ГЕРБ

Борисов: Предупредих Трифонов за реформаторите | StandartNews.com

„Казах му на Слави Трифонов през медиите преди 20 дни – аз на тези реформатори съм им сърбал попарата. Ще го оставят по средата на реката”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с привърженици на партията в Стамболийски.

„Сутринта като го слушах Тошко Йорданов от трибуната изпаднах в паника. Не знам как ще се сдобрят. Той каза, че техния министър е мошеник. Утре как ще излезе и ще каже, че вече не е", каза още Борисов.

„Цялата им борба е за министерски постове, пари и власт. Нищо друго не ги интересува", коментира Борисов. И допълни: "Някаква г-жа с 5,01 % казала, че трябвало да се пазят далеч от дългата ръка на ГЕРБ и ДПС. Ние искаме да сме на хиляди километри, не на ръка.".

Разбирам неудобството на Стефан Янев и това че излезе от задния вход на НС сутринта. Три упрека чух към ГЕРБ – че сме давали 50 лв. на пенсионерите, защо сме правили магистрали на север и че сме подпомагали бизнеса. Само, че първото, което се опитаха да правят, е да се хвърлят върху ББР. Банката е в цветущо състояние, заяви Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай