Борисов подкара джипа из Пазарджик

Заедно с премиера са финансовият министър Владислав Горанов и кметът на Пазарджик Тодор Попов

Борисов подкара джипа из Пазарджик | StandartNews.com

Бойко Борисов е на посещение в Пазарджик. Заедно с премиера са финансовият министър Владислав Горанов и кметът на Пазарджик Тодор Попов.

"Аз не съм от ГЕРБ, но е важно да се каже какво е направила държавата за училищата и стадионите. От БСП си говорят, но тук стадион, асфалт, саниране, мост, училища е направено благодарение на управляващите", каза кметът на Пазарджик.

"Тук имаме най-добрата програма за саниране, а те от 200 блока откриха 2 блока, които протекли от дъжда докато се строят", заяви Борисов.

"Благодаря, че се направи отсечката Пазарджик-Пловдив, на която има много трафик", каза Попов.

Защо не го направиха предишните, попита Борисов, а кметът му отговори: Защото са кьопави. Да се гледат делата, на думи всички са лесни, посочи Борисов.

Бойко Борисов инспектира и новото кръгово кръстовище край Пазарджик. Премиерът провери и как върви изпълнението на ремонтните дейности на пътната отсечка до границата с област Пловдив.

"Сега частта с Пловдив се прави, тук е готово", коментира премиерът.

Намаленото ДДС за книгите влиза в сила, след като мине на второ четене, заяви премиерът Борисов по време на инспекция на ремонта на стария път между Пловдив и Пазарджик при Малко Конаре. Борисов поздрави всички учители, просветители и българи по случаи Деня на славянската писменост и култура.

На място премиерът бе очакван от кореспонденти, които го попитаха за вчерашната улична седянка на Мая Манолова. "Не, хайде да не си разваляме празника", лаконичен бе Борисов. Той показа кръстовището и призова хората да вървят напред, да се строи и работи, за да се радваме на по-хубава страна.

След инспекцията Бойко Борисов заминава за Велинград, където ще се срещне с местното общинско ръководство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай