Борисов обясни как спинка сладко

Кметове се отчитат пред премиера

Борисов обясни как спинка сладко | StandartNews.com

Има приказка - който "спинка сладко", има чиста съвест. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на събранието на ГЕРБ в Стара Загора. Така той шеговито коментира появилата се снимка от спалнята му.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов събра актива в Стара Загора

Водещ на първото голямо събрание на ГЕРБ след коронакризата е кметът на Стара Загора Живко Тодоров. Той изтъкна, че залата, в която се провежда събитието, е ремонтирана със средства, отпуснати от правителството, но отбеляза, че се налага нов ремонт - този на гарата. "Ще бъде ремонтиран т.нар. Руски пазар, също - Летният театър и много улици в града", заяви Тодоров и благодари на премиера Борисов за съдействието му при решаването на градските проблеми. "Няма друг човек, който да е помагал толкова на града ни, колкото премиера Борисов. Пожелавам му да е жив и здрав, да не се поддава на манипулации и на хора, които искат да го саботират и да дойдат на власт на всяка цена", заяви Тодоров.

Кметът на Казанлък Галина Стоянова изтъкна, че за кратко време е постигнато толкова, колкото не е било през последните десет години. Тя заяви, че тази година се прави надлезът в града. "100% от парите за ремонт са на правителството и аз съм изключително благодарна", посочи тя.

 

"Хората трябва да го ползват, няма значение кой помага", заяви Борисов.

Кметът на Чирпан  изтъкна, че след дългогодишно управление на БСП хазната е останала "без нито една стотинка". Благодарение на ГЕРБ и на програмата за управление финансовите проблеми са на път за бъдат изчистени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай