Борисов надъхва ГЕРБ с комунистически девиз

Дава указания на младите в партията си

Борисов надъхва ГЕРБ с комунистически девиз | StandartNews.com

С комунистическия девиз „Единство, творчество, красота” надъха за изборите младите ГЕРБери Бойко Борисов. “Комунистите навремето имаха девиз “Единство, творчество, красота”. Вижте какъв хубав девиз, но той е валиден и за днес”, каза Борисов по време на поредния лайф във фейсбук с младежи на партията. Девизът бе мото на Международната детска асамблея “Знаме на мира”, организирана от Людмила Живкова. Така Борисов поиска от младите да “лъха добронамереност”, докато по-възрастните се карат помежду си.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов отговори на Рашков. Сравни го с плод и зеленчук

Експремиерът предупреди, че сметките на ЦИК, които сочат, че 75 души ще гласуват за 1 час на една машина, ще се окажат погрешни и това крие опасност за провал на предсрочните избори.

“Слагат си по 2 мин на машина. Никъде не са се наредили хората на опашка с километър, за да влизат като на конвейер през 2-3 мин. вътре. А и самият Радев 3 мин и 40 сек гласува. Значи хората трябва да са 2 пъти по-интелигентни от него излиза. Но, за да не звучи, че го нападам, ние с Христо Иванов отидохме и си попълнихме бюлетината, за да не се изложим. Можеше да стоим 5 мин на машините”, каза той.

Борисов дори заподозря, че с машинния вот се цели саботаж на изборите и така да се запази на власт служебното правителство - “да продължат да работят в условията на еднолична диктатура до президентските избори в предизборен щаб на Радев”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай