Борисов: Кметът на Ямбол не е от ГЕРБ, но работи

Премиерът на инспекция, хвали пречиствателната станция

Борисов: Кметът на Ямбол не е от ГЕРБ, но работи | StandartNews.com

Премиерът Бойко Борисов инспектира пречиствателна станция в Ямбол. Това става ясно във видео в профила му във "Фейсбук".Заедно с него е заместник-министърът на регионалното развитие Николай Нанков. Министър-председателят бе посрещнат от кмета на Ямбол Валентин Ревански.

"Кметът не е от ГЕРБ, но работи. Каквото са поискали - всичко сме направили", разкри Борисов.

"Убеден съм в качеството - всичко е построено по световен модел. Най-добрите пречиствателни станции, с най-добрите материали, които ги има в Европа, и тук ги има", коментира станцията премиерът.

Борисов попита кмета на града как е ситуацията, а той отвърна, че всичко е нормално и още веднъж благодари на премиера за оказаната подкрепата за Ямбол.

"6 млрд. и 600 млн. повече доходи. В Айтос ако идем, ще кажат, че най-хубавата е там", уточни премиерът и добави, че щом спорът е къде е най-хубавата станция, значи усилията им не са били напразни.Борисов поясни, че това са все пречиствателни станции с най-добрата апаратура, каквато се ползва и е Европа.

Нанков поясни, че вече има проект за кръговото на Ямбол, което ще води за станцията. Отделно ще се сменя и канализацията в града. През миналата година пък над 20 млн. лева са дали за пътища в Ямболско.

Борисов е поискал справка от Ананиев колко средства са дали за пенсии. Той на свой ред докладва, че само за мандата на кабинета за пенсии са направени 5,2 млрд. лева разходи.И това наред с пречиствателните станции, с магистралите, каза на свой ред Борисов и добави,че това е с почти 6 млрд. лева повече.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай