Борисов избухна след екшъна в НС! Думите за Рашков и едно обещание

Случилото се снощи е ежедневието на несистемни партии, заяви лидерът на ГЕРБ

Борисов избухна след екшъна в НС! Думите за Рашков и едно обещание | StandartNews.com

Източник: NOVA

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира снощния скандал в НС и съдбата на въглищната енергетика.

"Случилото се снощи е ежедневието на несистемни партии, на партии, които толкова са се вкопчили във вашите социологически изследвания, че са готови за 0.5% да продадат за милиарди работещите хора. Беше грешка.

Депутати останаха на тъмно и пропяха

Няма повече кой да ни даде милиарди левове за емисиите, за социалните плащания, за рекултивацията и сигурността на миньорите. Явно на българите не им трябват тези пари, щом гласуват за тези партии", заяви Борисов в Казанлък, предаде Блиц.

Луд екшън в Народното събрание. Депутати блокираха заседание

"Не съм вярвал, но чаках Бойко Рашков, за да станем мнозинство в зала, защото ставаше въпрос за парите на българите. Видяхме вандалско поведение. В 22-23 часа да си докараш агитките в Народното събрание?! Колеги, които си доведоха агитките, а аз им обещавам, че при всяка тяхна точка ще им водим по 150 души, за да им свиркат на главите.

Ние тези пари, които ги загубихме вчера, ще ги вземем от вътрешния бюджет. И няколко години няма да може да ги ползваме. Ако ГЕРБ победи убедително, ще успея да предоговоря да върна тези пари от Брюксел. Неслучайно в Пловдив дойдоха само при ГЕРБ и при никой друг. Нека използваме този бонус, който имаме в политиката, и да го направим за хората", коментира Борисов. 

Никой в Брюксел не иска да затваря мините и централите - няма спор. Вчерашните решения са минали на комисия. Нямаше дебат. Имаше агитки, които ни поставиха в неравностойно положение, заяви лидерът на ГЕРБ.

"Вчера, като гледах как ГЕРБ, ППДБ и ДПС бяхме единни, има шансове за след изборите."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай