Бивш зам.-кмет е кандидатът на РБ за кмет на Банско

Бивш зам.-кмет е кандидатът на РБ за кмет на Банско | StandartNews.com

Партиите от Реформаторския блок в Банско се обединиха около кандидатурата на Лазар Захов за кмет на общината на предстоящите местни избори. Решението беше взето след подписано от формациите в РБ в курортния град споразумение за единно явяване на вота през октомври. Изборът на Захов е направен след консултации с други политически формации и срещи с жители на Банско, както и в резултат на обстоен анализ на политическата обстановка в общината.

Лазар Захов е завършил магистратура в УНСС- София през 1992 г. със специалност „Прогнозиране и планиране на икономически системи". На следващата година е назначен за директор на Общински център „Социални грижи"- Банско, който ръководи в продължение на десет години. От 2003г. до 2011 г. Лазар Захов е заместник-кмет в община Банско и се ползва с добра репутация сред жителите на общината.

„Ще водим позитивна кампания за нашата визия за община Банско. Ще се явим със самостоятелна листа за общински съветници и ще продължаваме нашите срещи с политическите партии и гражданските сдружения в община Банско, с всички граждани за разширяване формата и влиянието на Реформаторския блок в общината, за получаване на максимална подкрепа на предстоящите местни избори през есента. Заедно можем да постигнем повече доверие", заяви Лазар Захов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай