Биков: Стигна се дотам, че Бойко Борисов е канибал

Служебните министри са опоненти на ГЕРБ

Биков: Стигна се дотам, че Бойко Борисов е канибал | StandartNews.com

Има заявки за проверки за корупция, но предоставянето на доказателства за тези твърдения, разбрахме, че са за след изборите. Доколкото разбирам, и по тази причина, ние смятаме, че служебното правителство е активен участник в предизборната кампания, а не организатор на изборите, каквато би трябвало да бъде неговата функция.

Смятам, че е така, като се мине през всичките тези неща и се стигне дотам, че Бойко Борисов е канибал. Всички тези информации, които вървят по медиите, са лишени от факти и и по-скоро целят служебните министри да бъдат основни опоненти на ГЕРБ, което според мен обърква цялата тема напред на една предизборна кампания, и то в един доста сложен и важен момент за страната

Това каза Тома Биков от ГЕРБ в "Още от деня" по БНТ.

За подслушванията, от две-три седмици чакаме Бойко Рашков да излезе и да предостави доказателства, това което видяхме от господин Хаджигенов вчера във вашето студио, размаха сивито на Настимир Ананиев, на него беше написан неговият телефон, и каза че са го подслушвали. За мен това е несериозно. Няма служба по света, която да подслуша господин Ананиев.

Ако има такава служба, на нея наистина трябва да й се търси отговорност, за това, че подслушва такива хора и другия приятел на господин Ананиев, който е производител на незаконна ракия в трафопост в Люлин. Това е смешно, те не са политици, новината във вашето студио беше, че са политици, каза още Тома Биков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай