Събота,

Бат Сали: Предложих Пиже за общинар, исках да го превъзпитам

От: Администратор -
A
A
A

В студиото на Нова телевизия Александър Методиев Бат Сали съобщи, че е взето решение да се осъди нападението над екипа на медията и изказа извинение от името на ДПС. Той призна, че Пиже е предложен и поставен в листата на партията за общински съветници втори от него. „Всеки български гражданин има право да бъде избиран, смятам, че Василев може да се поправи и да не прави повече нарушения", каза депутатът.

"Вие сте платена телевизия, не искам да говоря пред вас, вие сте решили да си кажете нещо, кажете го !", заяви пък пред камерата на Нова телевизия Трайчо Василев-Пиже. Този път журналистите са с полицейска охрана в циганската махала в Самоков, като лично шефът на полицията е на мястото. Хората от махалата категорично отказват да говорят пред камерата и заплашват репортерката със заливане с кафе, стана ясно още от директното включване. Камерите показаха и плакат за изборите, на който се вижда Пиже заедно с Александър Методиев - Бат Сали.

Методиев каза още, че няма незаконно присъединяване към елмрежата в Самоков, а веднага след това призна, че данните на ЧЕЗ за над 1000 такива прикачвания само от началото на годината досега.

„Трайчо Василев се отказа от участие в листата на ДПС за общински съветници. Това си е негово решение", допълни още Методиев. Той призна, че Пиже е с основно образование и каза, че не знае за какво има 7 присъди. "Нямаме право да се връщаме назад в миналото на хората", каза депутатът.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички