Бареков катастрофира, 2-ма от екипа му в болница

Бареков катастрофира, 2-ма от екипа му в болница | StandartNews.com

Монтана. Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков се разминал на косъм от тежка катастрофа. Двама души от екипа му са пострадали и са настанени в болница в Монтана. Инцидентът е станал около 17.00 часа тази вечер в по пътя Монтана-Белоградчик, край село Смоляновци, съобщиха от екипа му пред "Стандарт".

Бареков и хората му са пътували с два автомобила и първата кола се е преобърнала на пътното платно. "Част от екипа на катастрофира на път за Дунавци", сподели пред "Стандарт" Бареков. Програмата му за петък е включвала среща с граждани в Дунавци и среща в Лом. "Дойде линейка и пострадалите са в монтанската болница за преглед, надяваме се, че не са сериозно ранени", уточниха още от "България без цензура". И споделиха, че целият екип е в шок. Бареков е пътувал във втората кола и шофьорът по чудо е избегнал удара. "Хората ни чакаха събрани цял час и половина, но не се бяха разотишли и се наложи да осъществим срещите", каза Бареков.

Информацията бе потвърдена и от Даниел Псалтиров, началник на РПУ- Монтана. По думите му катастрофата е станала в участък с остър завой. В спешното отделение на болницата в Монтана са прегледани мъж и жена от екипа на "България без цензура", които са без сериозни травми, допълни още той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай