Бабикян: 11 години се нагледахме на безсрамно управление

По думите му, ако имаше дълго работещ кабинет, щеше да се свърши повече работа

Бабикян: 11 години се нагледахме на безсрамно управление | StandartNews.com

"Добре е да ни е срам, защото 11 години се нагледахме на безсрамно управление. Надяваме се утре юристите да вземат някакво решение, за да продължи парламентът работата си. Това каза за "Денят ON AIR" депутатът от "Изправи се БГ! Ние идваме!" Арман Бабикян и допълни: "Известно време се опитваха да скрият НСО и като видяха, че не им се отдава, решиха да си тръгнат".

По думите му, ако имаше дълго работещ кабинет, щеше да се свърши повече работа.

"Въпросът е кой атакува нон-стоп. Според мен този бутон се натиска от хората, които държаха властта до онзи ден. Докато се водят спорове за по-красиви очи, се блокира единствената институция, която е легитимно избрана", посочи Бабикян за Bulgaria ON AIR.

И отбеляза, че в момента се води разговор за това кой е по-виновен и по-малко виновен за това, че е счупена вазата, а не че можем да съберем цветята в нея.

"Грешка сигурно има и в двете страни. Всяка група, която беше произведена, беше услуга за джипката. Дава се повече възможност ГЕРБ да поеме дъх и Борисов да се усмихва. Отговорността винаги е на силния, да си силен означава да можеш да правиш съчетания. Изтърпяхме се един друг с много мъка, за да произвеждаме промяна", коментира още Арман Бабикян.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай