Атанасова сръфа Божанков

Скандалът с гаврата на соцдепутата с COVID-19 се разраства, ГЕРБ му скочи

Атанасова сръфа Божанков | StandartNews.com

Скандалът с вулгарния пост на соцдепутата Явор Божанков се разраства. Младият социалист пусна във фейсбук пост, който гласи: "Когато гащите спрат пръднята, тогава маските ще спрат вируса.". Последва лавина от гневни коментари срещу депутата, който се гаври с висчик, които са на първа линия в битката със смъртоносната зараза.

ВИЖ ОЩЕ: След жена си – и Божанков вулгарен

Острието на ГЕРБ Десислава Атанасова веднага скочи на Божанков. "Явор Божанков, срам ме е да споделя публикацията ти. Недопустимо е народен представител, пък бил и от БСП, да напише подобна глупост. Намирам я за отвратителна подигравка с лекарите, медицинските сестри и доброволците, всички българи спазващи мерките месеци наред и гавра с паметта на починалите от COVID-19”, написа в профила си Атанасова. Социзбраникът на свой ред й отвърна: „Гавра е в един и същи ден да въведете и да отмените маските. Гавра е на 20 болни да ги въведете, а на 200 да ги отмените. Снимката лети в социалната мрежа заради това. Аз само ви показвам очевидното.“. Атанасова обаче не остана длъжна и на този коментар на колегата си. „Явор Божанков, нито един от твоите "аргументи", не променя интелектуалната висота на публикацията ти“.

"Безумна низост" и "Минава всякакви граници" пък гласят само част от стотиците други критични към Божанков коментари под публикацията на Атанасова във Фейсбук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай