"Атака" напуска парламента

Групата на Сидеров разлепи снимки на депутати

"Атака" напуска парламента | StandartNews.com

София. Няма смисъл да присъстваме повече в този парламент. Излизаме от него и започваме борба следващият да не включва в състава си национални предатели. Това заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров, след като на вратата на групата му в НС бяха залепени снимките и имената на депутатите, гласували против решението за отнемане на лицензите на ЕРП-ата.

"Това са хората, които гласуваха с „против” и „въздържал се” срещу решението ЕРП-ата да се върнат в български ръце. Нека българският народ да знае какви хора е изпратил в тази зала”, ядоса се Сидеров. И допълни: „За мен няма никаква илюзия, че депутатите от ГЕРБ, купените от тях депутати плюс и другите парламентарни групи, които не присъстваха в зала днес – от БСП, изобщо имат грижа за това какво става в страната". 

Народното събрание отхвърли и предложение на „Атака” 17 май да е ден на почит към избитите българи по време на турското робство Волен Сидеров. „Какъв човек трябва да си, за да не искаш да признаеш собствената си мъчителна, страдалческа история поне с един ден на почит. В замяна на това обаче се надпреварват декларация след декларация във връзка с т.нар. Холокост. За депутатите, с изключение на тези от „Атака”, евреите с по-скъпи от българите. Още повече, че държавата Израел до днес не е казала едно „Благодаря” на българите, че спасиха евреите. Никога официално не сме получавали такава благодарност. Напротив – унищожиха плочата на Цар Борис Трети в Тел Авив и продължават да ни натякват, че не сме спасили 11 000 от територии, които не са били български никога”, коментира по този повод Сидеров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Рени
Коментирай