Ананиев посече фейк на Нинова

Съборът на Бузлуджа не е забранен, обяви здравно министерство

Ананиев посече фейк на Нинова | StandartNews.com

Здравният министър Кирил Ананиев разобличи фалшива новина, пусната от соцлидера Корнелия Нинова. По повод тиражираната информация, че здравният министър е забранил провеждането на традиционния събор на Българската социалистическа партия на връх Бузлуджа, Ви информираме, че това не отговаря на истината, съобщи пресцентърът на Министерство на здравеопазването.

Със свое писмо от 16 юли министър Ананиев информира председателя на НС на БСП Корнелия Нинова, че съгласно неговата Заповед съборът може да бъде проведен при спазване на противоепидемичните мерки.

Днес Нинова продължи с фитилите като обяви, че ГЕРБери по властта пречели на социалистите да пътуват до София за червен митинг под прозорците на Борисов. "Областни управители, кметове и координатори на ГЕРБ са предупредили транспортните фирми, че ако поемат ангажимент да превозват социалисти и симпатизанти, ще им прекратят договорите с общините и няма да ги допускат до поръчки. А в една област започнали проверки дали превозват протестиращи до София", обяви Нинова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай