Алгафари: Трудно съчетавам "президент" с Радев

Радев се е доказал, че не е президент като е радикализирал протестите

Алгафари: Трудно съчетавам "президент" с Радев | StandartNews.com

"Много ми е трудно да съчетавам думата "президент" с Радев, той трябва да спазва морален кодекс, но отдавна това е задминато", сподели в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по Канал 3 политическият комуникатор Нидал Алгафари.

Според него Радев се е доказал, че не е президент като е радикализирал протестите. "Логично е голяма част от хората на по-ниско интелектуално ниво от средното да ти повярват и да тръгнат. Интелигентните хора се оттеглиха и оставиха келеши да дерибействат", възмути се Алгафари.

"Институциите и това, че го показват по медиите, вдига рейтинга на Радев. Ако наистина беше оглавител на въстание, рейтингът му щеше да е над 80. Много бъркат, че рейтингът е личен, а не на позицията", обясни експертът.

Нидал Алгафари смята, че Радев е загубил голяма възможност да има втори мандат. "Много хора се подмамиха, че Радев е учил в САЩ и ще донесе полъх от Запада", каза той.

Много са близки отношенията между БСП и президента, но това е логично, тъй като Румен Радев бе издигнат от БСП и спечели благодарение на нея и русофилите. Просто ген. Решетников каза на Корнелия Нинова: "Това ще е вашият човек!" и те го избраха и издигнаха, допълни Алгафари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай