Ал. Йорданов скочи срещу хейтърите на Мутафчийски

Той изстреля остри думи срещу всички, които пускаха шеги или недоволстваха от Националния оперативен щаб и ген. Мутафчийски

Ал. Йорданов скочи срещу хейтърите на Мутафчийски | StandartNews.com

Един от символите на СДС Александър Йорданов за пореден път изригна в социалните мрежи с "неудобни думи", този път посветени на отменянето на брифингите на Националния оперативен щаб от днес. Бившият посланик и някогашен главен редактор на в. "Демокрация" изстреля остри думи срещу всички, които пускаха шеги или недоволстваха от Националния оперативен щаб и ген. Мутафчийски.

Ето какво написа Сашо Йорданов на профила си във Фейсбук:

"Това е достойна постъпка, отговор на езика на омразата и злобата, защото все някога трябваше да се каже баста на просташките издевателства на които хората от Щаба бяха подлагани всеки ден. То не бяха подигравки - включително и за униформата на генерала, мръснишки подмятания, провокиране с лъжливи "мнения на зрители" и внушаване на постоянно недоверие към работата на тези достойни мъже.

"Търпеливо, с невероятен стоицизъм, лекарите и учените от НОЩ многократно обясняваха, обясняваха, обясняваха. Срещу тях валяха все по-тъпи и тъпи въпроси. Губеха им времето, обиждаха ги, иронизираха ги. Сега вече всичко е ясно. Който е разбрал е разбрал. Не би трябвало у нас да има дори един човек, който да не е наясно с опасността от новия коронавирус, за чието лечение няма открито лекарство и ваксина.

НОЩ се отнасяше с най-голямо уважение към българските граждани. Срещу неговото демократично, честно и открито поведение, се противопостави отряд от тарикати, търсещи да извлекат и от тази трагедия, през която преминава човечеството, политически дивиденти. Превърнаха проблема за живота и смъртта в предизборна кампания. Ореваха орталъка с безмисленото си лигавене. Сега вече си я имат цялата мангърия. Тяхна е.

Спасението на давещите се е вече в ръцете на самите даващи се. Отблъснаха протегнатата за спасение ръка, клеветяха и лъжеха, пишеха срещу редовните брифинги, те ги дразнеха. Ето - няма ги!

Благодаря на ген. Мутафчийски и колегите му от НОЩ за изключително отговорното поведение, което имаха през тези близо два месеца. Сега те ще продължат по-спокойно своята работа. Информацията, която имат и ежедневно анализират, отново ще достига до нас. Празноглавото дрънкане на псевдожурналисти и политически ментарджии - леви, популисти и псевдодесни, които днес са заедно в опозиция, ще продължи.

БСП, Радев, Манолова, "Демократична България", Славчо Трифонов - този сбириток е опозицията днес. Това е политическата пандемия, която се готви да избухне на следващите парламентарни избори. В случая цитирам казаното от журналиста Георги Любенов в днешното издание на "Денят с Георги Любенов" по БНТ1.

Докато продължават да умират хора от Covid - 19, докато в Европа пандемията е факт, призовавам българските граждани да не подценяват опасността. Тя не е измислица, не е лъжа. Тя отнема живот. Отвратително е от човешкото страдание да се извличат политически дивиденти.

Ако носейки маска можете да спасите човек - направете го! Ако можете да помогнете на лекарите - сторето го! Не бъдете като Румен Радев, Корнелия Нинова или Мая Манолова. Помнете, че Слави Трифонов е медиен манипулатор. Не забравяйте, че срещу НОЩ и правителството пишат и говорят от партията - наследник на престъпната организация БКП, пишат и говорят бивши агенти на ДС, някои от тях маскирани като "десни демократи", пишат и говорят журналисти - също бивши агенти на ДС или работещи в медии, чиито собственици са бивши агенти на ДС. Срещу отговорното поведение на НОЩ бе и "петата колона", дезинфоматорите, мразещите нашия Европейски съюз, поклонниците на агресорите от Москва.

Нека да благодарим за досегашната отлична работа на проф. Мутафчийски, проф. Кантарджиев, доц. Кунчев, д-р Пенчев и останалите членове на Националния щаб. Те доказаха, че са почтени и достойни граждани. Истински демократи, истински човеци и професионалисти. Пожелавам им да бъдат здрави и да се пазят от зли думи, от лоши очи. Приятен и здрав ден!"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай