8 милиарда, раздадени от Борисов, са на терен

Това каза публично Мая Манолова

8 милиарда, раздадени от Борисов, са на терен | StandartNews.com

Мая Манолова посрещна с усмивка думите на Корнелия Нинова, че "Изправи се/Мутри вън" се съюзили с "Има такъв народ" и ГЕРБ и избрали за кмет на Благоевград кандидата на ИТН Илко Стоянов.

Крайно време е г-жа Нинова да се научи да губи. Не мога да разбера, тя на хората от Благоевград ли се сърди, че са избрали Илко Стоянов за кмет. Един човек, чиито възможности тепърва ще видим, но един много сериозен опозиционер на ГЕРБ в Общинския съвет. И аз не разбирам малко този двоен стандарт.

Румен Петков, коалиционен партньор на госпожа Нинова, беше в коалиция с ГЕРБ. В Свищов БСП заедно с ГЕРБ и с ДПС избраха кмет с обща кандидатура, така че нека гражданите на Благоевград и на другите градове да могат да направят своя мъдър избор и политиците да се съобразим с тяхното решение, заяви Мая Манолова.

Може би хората се поуспокоиха, че Борисов вече не е премиер и че ГЕРБ не управлява, но реално милиардите, които той раздаде на приближени фирми, са на терен. Тези пари - 8 милиарда лева, дадени и без търг, и без конкурс, кешовите плащания, авансовите плащания, авансовите плащания на фирми в размер на стотици милиони левове.

 8 милиарда лева. Това са данни, изнесени от финансовия министър, дадени без търг, без конкурс, непрозрачно, от вратички в закона или направо в ущърб в разрез със закона, тези пари са на терен, тези пари воюват и ще правят избори от името на Борисов и на ГЕРБ срещу нас, срещу Изправи се/Мутри вън", срещу Има такъв народ", срещу българските граждани.

Борисов се е оттеглил, но парите му са на терен и това не е за подценяване, каза още в "Лице в лице" по бТВ Мая Манолова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай