23 добри послания написа ВОЛЯ в Стара Загора

Посланията впечатлиха не само симпатизантите на партията, но и останалите жители на града, които аплодираха инициативата

23 добри послания написа ВОЛЯ в Стара Загора | StandartNews.com

23 думи –послания: здравеопазване, образование, високи пенсии, бъдеще на децата ни, развитие на регионите, успех, семейство, щастие и други, обиколиха центъра на Стара Загора като шествие, организирано от местната структура на ВОЛЯ. Посланията впечатлиха не само симпатизантите на партията, но и останалите жители на града, които аплодираха инициативата.

Впечатляващото събитие на ВОЛЯ, посветено на предстоящия ден на славянската писменост и култура, съвпадна с гостуването на  кандидата от листата на “ВОЛЯ Българските Родолюбци” Боряна Георгиева в града на липите. „Направихме 23 послания, аналогично на номера на ВОЛЯ в листата за евро изборите, за да покажем на съмишлениците ни, че промяната идва и че тя е възможна. На хората им омръзна да ги лъжат и да спекулират с мечтите им за по-добър живот. Затова ние от ВОЛЯ очакваме да ни подкрепят всички, които обичат България и искат децата им да живеят тук и то в по-добри, европейски условия!“, коментира Кръстина Таскова, зам.-председател на ПГ „ВОЛЯ-Българските Родолюбци“, депутат от Стара Загора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай