Вторник,

1 милион дарил Вълнев на Цветанов

От: СТАНДАРТ -
A
A
A

1 млн. лв. е дарил бизнесменът от Чикаго Павел Вълнев на водената от Цветан Цветанов партия "Републиканци за България". Ние сме  единствената партия, която има на толкова високо ниво успял българин в чужбина като Павел Вълнев, каза новият лидер пред бТВ. И разказа: „Бях в ГЕРБ, когато се запознахме с Павел Вълнев. Бях поканен в телевизия BiT. Оттогава сме семейни приятели. Ние мислим по един и същи начин.”.

Вълнев обаче му поставил условие, за да стане донор на републиканците. „Едно от тях беше да докажа, че нямам зависимости и аз го направих, особено що се отнася до ДПС", каза още Цветан Цветанов. И съобщи, че Павел Вълнев, заедно със свои приятели от САЩ, досега е дал 1 млн. лв. за "Републиканци за България".

Функционирането на една партия има разходи, а целта е да се избегнат задкулисните решения с икономическите решения, каза бившият втори в ГЕРБ. Той разкри още, че е назначен през 2019 г. в една от фирмите на Павел Вълнев. Отказа обаче да разкрие размера на заплатата си. Посочи само, че е "средна за американските стандарти".

Коментари

Сортирай по: Новите първо
Аватар на автора

Републиканците заслужават, всеки лев и глас!

Аватар на автора

Александър Ангелов

"Имал дал" като се казва, човекът вижда смисъл в каузата и инвестира за по-доброто бъдеще на странта. Дойстойно за уважение действие, иначе пари може да се похарчат за 1001 изкушения....

Аватар на автора

Олга Калкова

Картите са на масата, а това ми допада, не се крие външното финансиране. Още при прохождането на този политически проект Цветанов е откровен, относно целите, връзките и отношенията му с Вълнев.

Аватар на автора

Юлия Асенова

Точно от това имаме нужда! Успешни хора в политиката, които има какво да дадат и партия даваща възможност всеки да се изяви! Успех Републиканци!

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички