Започна се! Антипротест маха барикадите

Георги Флоров и други граждани разчистиха първо катуна пред СУ

Започна се! Антипротест маха барикадите | StandartNews.com

Справедливо изрзяващи гнева си граждани разчистиха катуна на кръстовището пред Софийския университет, предаде Монитор.

 

Преди около половин час Георги Флоров излъчи на живо във Фейсбук как с няколко души махнаха палатките и издърпаха няколкото довлечени пейки от протестърите.

На място Флоров завари трима пенсионери и един едър мъж, които още се събуждаха. "Здравейте, ние също сме граждани, тези пейки са и наши", обърнаха се Флоров и останалите към тях. Едрият мъж, който беше бос започна да крещи, че нямат право да ги пипат. Появи се и младо момче, също босо, което тъкмо ставаше от сън. То обаче не реагира.

Флоров и останалите граждани изразиха своя гняв, че четирима души запречват ключово кръстовище и пречат на останалите софиянци и гости на столицата да се придвижват.

От видеото стана ясно още, че протестърите са поругали българското знаме, като са го забили в тиква, поставена в една от изкъртените кашпи. След минути самоделната тента рухна и затрупа комично едрия мъж, който започна да крещи под нея ругатни.

"Уау, махнахме един катун", възкликна Георги Флоров докато с останалите граждани вървяха към Министерски съвет, където е другия къмпинг на Отровното трио Минеков-Бабикян-Хаджигенов. "Чувстваме се успели, време е да съборим и този пред МС", обяви още Флоров.

Минути по-късно представител на Отровното трио се включи на живо и започна да обяснява как мутри били хвърляли камъни по момичета, които спели в палатките и ги влачили, как чупили знамена, което буквално е откровена лъжа, тъй като видеото преди това показа, че дори няма физически контакт.

Незабавно под видеото започнаха да текат жестоки коментари, че не може да се лъже по този начин, след като видео показва какво точно се е случило. На място има полиция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай