Война! Гонят чалгата от София

Кой се зае с амбициозната задача

Война! Гонят чалгата от София | StandartNews.com

Може ли този блян да стане факт?

Звучи невероятно, но можем да изчистим попфолка завинаги от програмата на събитията на открито в София. Това написа председателят на комисията по култура и образование в СОС Мирослав Боршош в профила си във Facebook, предава Sofia24.bg.

Ето какво ощеэ добави той: "За целта съм изискал от кмета на Столична община да упражнява пряк и непосредствен контрол, не само за необходимите документи при провеждането на мероприятия, но и за съдържанието на събитията.

И категорично да не се издават разрешителни за прояви с попфолк съдържание. Така можем да опазим градската среда на София чиста и да положим усилия за въвеждане на нови естетически правила за градска култура. Оттук нататък няма да допуснем случилото се в центъра на столицата да се повтори, където и да е из града".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Пловдивчанин
преди 1 месец

Кой въведе "чалгата" в България и опростачи 2 поколения млади хора "великия" Слави Трифонов и подобни нему и вече позастаряли чалгари седят в депотатски кресла с претенции да дават ъкъл и да управляват стотици хиляди бългърски граждани.

Откажи