Петък,

Велислава Кръстева дари на Плевен Тефтерчето на Дякона

От: Администратор -
A
A
A

Кметът на Община Левски Любка Александрова получи вчера изключително ценен подарък от народния представител от ДПС Велислава Кръстева – над 200 броя копия на тефтерчето на Васил Левски, фототипно издание на в. "Стандарт", издадено със съдействието на Общобългарски комитет „Васил Левски"и Национална библиотека „Св.св.Кирил и Методий".

Подаръкът, заедно с поздравителен адрес и венец за Апостола, връчи общинският съветник от ДПС Тома Терзиев. Любка Александрова благодари с радост за ценния подарък на Велислава Кръстева и Тома Терзиев. Тефтерчето на Васил Левски ще получат младите възрожденци в община Левски.


"Човешкото въплъщение на героизма в един образ е Васил Левски. Той е най-силният и изразителен пример за това". С тези думи депутатът от ДПС Велислава Кръстева раздаде на младежите от ДПС Плевен тефтерчето на Васил Левски. По време на разговора си с младежите Кръстева цитира и някой от по-малко известните фрази на Апостола. Г-жа Кръстева се включи в инициативата на "Стандарт" Уроци по родолюбие като участва в срещата с ученици от Пловдив посветена на Васил Левски и на светите равноапостоли Кирил и Методий.

Тагове:

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички