"Величие" се развихри. Хиляди на средновековен събор

Входът е платен

"Величие" се развихри. Хиляди на средновековен събор | StandartNews.com

В "Историческия парк" в с. Неофит Рилски, където новата партия „Величие” гради сектантски град, ще се проведе средновековен събор. Хиляди хора вече се събират за събитието, съобщава NOVA.

ВИЖ ОЩЕ: Идеологът на "Величие" бесен! Гони от парламента войници на светлината

Този събор ще върне в миналото, за да имат сили хората да изградят бъдещето, каза Ивелин Михайлов, идеологът на партия "Величие". "Хората в България са обезверени, трябва да имаме отново вяра и да направим държавата по-добра", каза още той.

ВИЖ ОЩЕ: Жесток скандал с "Величие". Обръщат им гръб

Михайлов отбеляза, че на двудневния събор темата за политика е "забранена" и "днес е ден за България".

"Средновековният събор" се отбелязва за пета поредна година по случай създаването на Историческия парк. Входът за възрастни е 20 лв., а за деца над 4 г. и пенсионери - 10 лв.

Така нареченият "Исторически парк" е атракцион на голяма площ, който има за цел да пресъздаде живота в различни епохи от човешкото развитие по българските земи от древността до наши дни. Проектът се развива и расте, но има и редица твърдения, че това е своеобразна пирамида. Публикациите в този дух не са една и две, а също и тези, че въпросният одиозен Ивелин Михайлов си "приватизирал" община Ветрино и че дори си е създал собствени въоръжени сили.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Йокин
преди 1 седмица

Прилича ми на,НАЗАД В ПЕЩЕРИТЕ.Как няма да са иляди,ако е Кьорсофра.

Откажи
Костадин Георгиев
преди 1 седмица

Трябва да ви осъдят за такива внушения! Секта сте вие, защото всички в един хор, поветаряте едно и също, което са ви наредили от евроатлантическата секта! Срам и позор, че сте българи!

Откажи