Учителката на Цънцарова я скастри здраво! Посочи грешката

За разлика от нея, колегата се справил добре

Учителката на Цънцарова я скастри здраво! Посочи грешката | StandartNews.com

Вчерашната словесна престрелка между Костадин Костадинов и Мария Цънцарова в ефира на bTV очаквано предизвика вълна от коментари.

Цънцарова не успя да притисне с неудобни въпроси политика.

Водещата стигна до там да отговаря на негови въпроси, което е абсурдно и няма никаква стойност за зрителите, които очакват от участниците във властта да се обясняват на журналистите, а не обратното.

Намеси си бившата преподавателка на двамата водещи на сутрешния блок на медията, доц. д-р Светла Божилова, според която има ключова грешка в провеждането на цялото интервю.

"В предишен пост във ФБ написах, че се наблюдава процес на еманципиране на журналистите от силните на деня, ето ответната реакция.

Мария Цънцарова не биваше да се поддава на тази провокация и да влиза в обяснителен режим. Трябваше кратко да припомни случая и продължи проблемния разговор. Много добра беше намесата на Йочев, хладнокръвно и принципно.

И двамата са ми били студенти и познавам професионалните им качества и морал. На Мария не издържаха нервите и покани Костадинов да напусне студиото, ако не я харесва, което е професионална грешка.

Разговорът за Зелената сделка пък постави за сетен път потребността от експертен дебат, без спекулации и вадене на факти от цялостния контекст.

Вчера слушах Тома Белев в Контракоментар с Асен Генов и си дадох сметка какво телевизионно заболяване са блоковите предавания и какъв дефицит са тематичните, както и експертният анализ. А медиите го дължат на гражданите заради информирания избор."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Габи
преди 1 седмица

Костадинов пропусна най-актуалната и свързана с поведението и забележка. Ръкомаханията, протягането на ръце и перенето на дългите пръсти стряска и плаши зрителите. Имам неприятното чуство, че всеки момент ще ме хване за гърлото или ще ми бръкне в очите.

Откажи