Учител усмирява ученици с шамари

Учител усмирява ученици с шамари | StandartNews.com

Стара Загора. Със скандали, разправии и шамари е завършила двудневна ексурзия на ученици от Девня.. Групата от СОУ „Васил Левски" от варненското градче е била настанена в хотел-ресторант „Бузлуджа" на едноименния връх в петък вечерта.

„И в двете вечери в ресторанта им организирахме дискотека и всичко бе нормално поне докато си легнат", заяви хижарят Найден Панделов. След това обаче наставал истински ад, който траел до сутринта. Бягане по коридорите, тряскане на врати, писъци и кръсяци оглясали хотела цяла нощ.

„Две вечери и ние не сме мигнали, имаха двама ръководители – учител и учителка, но очевидно в групата нямаши никакъв контрол", твърди Панделов.

Той не е присъствал на въпросния скандал в събота вечерта, но чул, че учителят ударил шамар на едно момиче. Според децата учителят по история Венелин Ялнъзов бил пиян, буйствал и дори налетял на колежката си.

„Видях учителя, когато свърши дискотеката, видимо не беше пиян, но какво е станало после в хотела, не знам", добави хижарят Панделов.

На сутринта колежката на пияния учител се обадила в полицията. Пристигнал и инсепктор от детска педагогическа стая. Педагожката и нашамареното момиче са потърсили медицинска помоощ в спешния център в Казанлък в неделя сутринта.

"Колегите не са искали консултация с лекари от болницата, пациентите са билип прегледани и са били освободени", съобщи шефката на мноопрофилната болница „Д-Р Христо Стнамболски". Според лекарите от спешния център педагогожката била с виско кръвното, а момичето било стресирано.

Въпреки напрежението между учениците и провнилия се учител, към 10,30 часа в неделя сутринта, автобусът с децата и двамата ръководители е тръгнал за Девня.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай