Трогателни думи за 6 месеца без Милен Цветков

Милена Иванова отдаде почит на загиналия си любим

Трогателни думи за 6 месеца без Милен Цветков | StandartNews.com

Времето е странно нещо, за една част от хората то лети бързо и неусетно, докато за друга то е застинало неподвижно и отказва да помръдне. Това е така, тъй като нашите собствени емоции определят неговата скорост, поне донякъде.

Вчера се навърши половин година, откакто журналистът Милен Цветков напусна този свят. И ако мнозина имат усещането, че инцидентът, отнел живота му, се е случил сякаш вчера, то за половинката му - номероложката Милена Иванова, която бе негова спътница през последните 2 г. от живота му, от него най-вероятно е изминала цяла вечност.

Отдавайки почит на своя партньор, тя публикува трогателен пост в своята Фейсбук страница. Нейните силни и емоционални думи бяха придружени от снимка на телевизионния водещ.

Зная, че сега се усмихваш от Царството Небесно, виждаш всичко и знаеш, че преминаването от тленно към нетленно не е най-голямата загуба в живота. По-голямата загуба е това, което умира в нас, докато сме живи, забравяйки да бъдем добри, честни, лоялни, любящи и смирени...

Милен Цветков,
Ти си Истината, на която ме научи...
Любовта, която ми показа и Пътят, който начерта!
Целувам те, любов моя!
Благодаря ти за споделените мигове. Светъл път на душата ти!
", гласи посланието ѝ.

Към момента реакциите към публикацията ѝ са повече от хиляда, а коментарите и споделянията са стотици.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай