Топлофикация Перник: Миризмата не идва от нас

Във връзка с разпространената през вчерашния ден информация, че експертите на РИОСВ – Перник са установили основния източник на миризмите, оприличавани на бакелит, усещащи се ежедневно в тъмната част от денонощието на територията на града, бихме искали да

Топлофикация Перник: Миризмата не идва от нас | StandartNews.com

Във връзка с разпространената през вчерашния ден информация, че експертите на РИОСВ – Перник са установили основния източник на миризмите, оприличавани на бакелит, усещащи се ежедневно в тъмната част от денонощието на територията на града, бихме искали да се обърнем към обществеността и ангажираните по темата институции.

Оказа се, че цели две седмици след като на „Топлофикация Перник“ АД беше вменена публично вината, че дружеството е единственият замърсител на територията на града, успяхте да установите, че въпросният мирис на бакелит не идва от нас. Чуха се множество неверни твърдения и получихме редица обвинения, но в крайна сметка бе установено, че действително не осъществяваме оползотворяване на отпадъци.

Призоваваме Управата на нашия град, институциите и обществеността да не замесват името на нашето дружество във всякакви измислени скандали! Нека да се говори по наш адрес единствено и само когато твърденията са предварително проверени и са придружени със съответните доказателства.

Не се крием от никого, открити сме към всички и сме отворени да разговаряме с всеки един гражданин, както и с всяка една институция, които проявяват интерес към нашата дейност и методите ни на работа.

Надяваме се, че вбъдеще ще бъде прекратена порочната практика с жлъчното манипулиране на местната общественост с измислени скандали, касаещи се до чистотата на атмосферния въздух в района.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай