Топлофикациите зоват да спазваме противоепидемичните мерки

По възможност, използвайте електронните начини за разплащане, сключване на договори и друга комуникация с топлофикационните дружествd

Топлофикациите зоват да спазваме противоепидемичните мерки | StandartNews.com

Във връзка с повишаването на броя на заразените с COVID 19 в страната и с тенденцията за влошаване на епидемиологичната обстановка у нас Асоциацията на топлофикационните дружества в България (АТДБ) се обръща със следния призив към  българските граждани и клиентите на топлофикациите:

Бъдете внимателни и пазете своето и на  близките си здраве. При посещаване на офисите на топлофикационните дружества, спазвайте стриктно предписаните от здравните власти противоепидемични мерки, особено спазването на препоръчаната физическа дистанция и носенето на предпазни маски в затворени помещения. Служителите в центровете за работа с клиенти на топлофикациите ще следят най-строго дали тези мерки се изпълняват абсолютно точно.

По възможност, използвайте електронните начини за разплащане, сключване на договори и друга комуникация с топлофикационните дружества.

В очакване на зимния сезон работници и служителите на топлофикациите работят при най-стриктно спазване на всички предписани от здравните власти мерки за осъществяване на трудовия процес. Осигурени са необходимите лични предпазни средства за служителите и постоянната дезинфекция на работните помещения.

Благодарим на всички български енергетици, че в условията на утежняваща се епидемиологична обстановка се трудят упорито и държат отговорно и продължават да поддържат енергийната сигурност на страната.

Изказваме и огромната си благодарност и към българските медици, че продължават все така всеотдайно да водят битката  за нашето здраве и спокойствие. Ако искаме да съхраним работеща здравната си система и да предпазим и българските медици,  е нужно да проявим, въпреки неудобствата, наистина отговорно поведение. Отговорното поведение на всеки един  от нас е грижа за всички ни. Нека се вслушаме в хубавия и духовит апел на проф. Николай Витанов от Националния оперативен щаб „Не се прецаквайте, прецакайте вируса!“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай