Суша в някои региони на София. Кога

Живеещи в различни квартали ще останат без вода

Суша в някои региони на София. Кога | StandartNews.com

На 24 септември (вторник) 2024 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Ловджийска чешма“ се налага спиране на водоподаването от 9 до 21 часа.

Ще бъдат засегнати в.з „Беликата“, в.з „Ловджийски чешма“ и в.з „Градището.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноскя на следния адрес: ул. „Младежка“ на кръстовището с ул. „Незабравка“.

Също на 24 септември (вторник) 2024 г. част от живеещите в квартал „Дружба“ 2 също се останат без вота. Причината отново е извършване на строително-ремонтни дейности, но този път те ще са на бул. „Проф. Цветан Лазаров“. Водоподаването ще бъде прекратено между 9 до 17 часа, като засегнати ще са хората в района на бул. „Проф. Цветан Лазаров“ – от бул. „Христофор Колумб“ до ул. „Обиколна“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. „Проф. Цветан Лазаров“ до клиника „Вижън“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството ТУК.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай